Velkommen til et univers af slamsugerentusiaster:
Chauffør- og operatørkursus 2018

 

Vi er glade for, at du er interesseret i vores chauffør- og operatørkurser. I 2018 har vi udvidet konceptet, så vi tilbyder tre forskellige kurser. Et henvender sig til dig, der er gerne vil lære din slamsuger at kende. Et andet henvender sig til dig, der gerne vil have det maksimale ud af dit anlæg. Og et tredje er praktisk, hvor vi sætter fokus på praktisk spuling og hvordan tricks kan have positiv indvirkning i arbejdsdagen.
 

"Vores ambition er at tilbyde et bredt og vidende kursusudbud, der skal bidrage til at chauffører og operatører lærer deres slamsuger og spuleanlæg bedre atkende. Faktisk helt ned i detaljen, således at det optimerer arbejdsdagen og virksomhedens økonomi. Hos Hvidtved Larsen råder vi over et kursus –og træningsmiljø, som indeholder teoretiske og praktiske øvelser. På vores træningsfaciliteter møder du vores erfarne kolleger i et afslappet miljø, der er kendetegnet ved kompetenceoverdragelse, godt humør og et højt niveau af erfaringsudveksling"

Jesper Dam Buch, Global Aftersales Manager


Download brochuren ved at klikke på knappen nedenfor. Brug tid på at læse den igennem og find netop det kursus, der passer til dig - og måske dine kolleger. Men vent ikke for længe. Kurset udbydes efter først til mølle, og vi har deltagerbegrænsning på 20 personer pr. kursus. 
 

 

Download kursuskatalog eller tilmeld dig