Oplev CityFlex - helt tæt på! 
I uge 33-36 får du muligheden for at opleve vores CityFlex®-anlæg helt tæt på. Er du interesseret i at få besøg, er du velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor. 
 

                    

 

Kender du CityFlex®?
Vores kunder anvender CityFlex®-anlæg til spuling af stikledninger og mindre ledninger. Det kan både være opgaver i forbindelse med tilstoppede ledninger eller forebyggende arbejde i forbindelse med TV-inspektion og dokumentering af ledningernes tilstand. Vores CityFlex® er specialudviklet til tætbebyggede områder, hvor spule- og sugeopgaverne skal udføres til mindst mulig gene for trafikken. Flere af vores kunder bruger også CityFlex® til rensning af septiktanke og drager dermed fordel af, at CityFlex®-anlægget kan manøvrere i områder, hvor store anlæg er udfordrede.  

Fylder, koster og vejer mindre
CityFlex® er et alternativ til de store slamsugeranlæg, hvor der skal spules stikledninger samt til opgaver i huse og etagebyggeri. Og til trods for den beskedne størrelse, er spulekapaciteten på et CityFlex®-anlæg er lige så stor, som på de store anlægs ½" tromle. Sammen med det flytbare stempel og den fleksible tankkapacitet er CityFlex® helt på linje med de større anlæg.  

Konstruktionen bag CityFlex® er unik. Teknologien er patenteret i forhold til stempel, slangetromle og den oplukkelige endebund. Derudover har vi overvejende anvendt aluminium som vægtbesparende materiale. Det giver anlægget en imponerende lasteevne for sin størrelse - og det sparer vores kunder for tid og penge. 

Udviklingsmodeller
Hos Hvidtved Larsen følger vi med i vores kunders hverdag og deres opgaver. Derfor har vi udviklet en variant med en ekstra spulepumpe og en hotbox, der gør det muligt at spule med varmt vand.