Markedets mest effektive vandgenbrug - fuldautomatisk og nemt at betjene
RECycler®-teknologien er det optimale valg til spuling af hovedledninger. Det gælder uanset, om du skal fjerne tilstopninger, udføre forebyggende rengøring, klargøre nyetablerede kloakker efter byggegrus og lignende, eller du renser forud for TV-inspektion og relining. På et RECycler®-anlæg fra Hvidtved Larsen genbruges spulevandet kontinuerligt. Processen er fuldautomatisk og kræver ikke mere af operatøren end på traditionelle kombianlæg.

Spar vand, tid og brændstof
Et RECycler®-anlæg fra Hvidtved Larsen er markedets mest effektive genbruger. Vores engelske kunde, Lanes Group PLC, har ved sammenligning af genbrugsanlæg fra forskellige producenter registreret 15-20 % højere effektivitet på RECycler®-anlæg fra Hvidtved Larsen. Desuden oplever operatørerne hos Lanes Group PLC, at forskellen øges med tiden grundet kvalitetsforskellen i opbygning, komponenter og vedligehold. 

Skal du vælge en RECycler®?
Med et RECycler®-anlæg får du markedets mest effektive genbrugsanlæg, der er bygget til at klare hverdagens udfordringer. Er du interesseret i at læse mere om specifikationerne på RECycler® eller læse mere om de store besparelser, der følger med en RECycler®? Klik på ikonerne nedenfor og læs meget mere.