FlexLine®: Et allround anlæg med høj fleksibilitet
Mange af vores kunder anvender et FlexLine®-anlæg til forebyggende rensning og nødrensning af hovedledninger. Derudover er et FlexLine®-anlæg optimeret til forefaldende arbejde med blandt andet rensning af tilstoppede stikledninger, tømning af septik- og samletanke, transport af farligt gods og mange andre opgaver. Og med det flytbare stempel kan du dele tanken op, så den kan tilpasses den mængde af vand og affald, der er brug for.
Det gør anlægget meget effektivt - og sparer dig for både tid og brændstof.

Modulkonceptet giver dig valgfrihed
FlexLine® anlægget er opbygget af moduler. Hvert enkelt modul er konstant i udviklingsafdelingens søgeslys. FlexLine®-modulerne er fundamentet i størstedelen af anlægstyperne i vores produktprogram og bliver derfor testet over hele verden hver eneste dag. Pumperne udsættes for ekstreme varme- og kuldegrader, sugedybde og manøvrering testes i alverdens opgaver og vægtforholdene på anlægget justeres. Erfaringer fra vores kunder og gennemtænkte udviklingsprojekter har de seneste ti år gjort vores FlexLine® anlæg lettere og bedre.

Vælger du specialopbygning bestemmer du selv, hvordan din FlexLine® skal bygges. Det gælder blandt andet tankstørrelse, forskellige varianter af slangetromle og sugekassetter, variabel hydraulik og meget mere. Vores projektledere er altid med på sidelinjen og sørger for at det færdige anlæg til fulde lever op til dine forventninger og til FlexLine®-konceptet - nemlig et fleksibelt, effektivt og yderst driftssikkert anlæg med markedets længste levetid.

Skal du vælge en FlexLine®?
Med et FlexLine®-anlæg får du et af vores mest populære produkter, der er bygget til at klare hverdagens udfordringer. Er du interesseret i at læse mere om specifikationerne på FlexLine® eller læse mere om de mange fordele, der følger med en FlexLine®? Klik på ikonerne nedenfor og læs meget mere.