Vi har med garanti et anlæg, der passer til dig og dine behov

Et kombianlæg fra Hvidtved Larsen giver dig den bedste kvalitet inden for sug og spul - på samme tid. Vores FlexLine®-teknologi, der så dagens lys for første gang i 2000, er i dag grundstammen i vores produktprogram. Siden 2000 har vi udviklet et stort antal konfigurationsmuligheder, hvilket betyder, at langt de fleste opgaver, du møder i dagligdagen, kan udføres med et anlæg baseret på FlexLine®-teknologien.

Tilpasset til hvert sit formål bygges FlexLine®, CityFlex®, SuperFlex® og RECycler® dermed på samme veldokumenterede platform. CityFlex® anlægget er dog udviklet med en unik stempelteknologi, der placerer den i en klasse for sig på markedet. Det skyldes, at CityFlex® netop har en høj lasteevne til trods for sin beskedne størrelse.  


Standard- eller specialopbygning
Hos Hvidtved Larsen kan du vælge alt lige fra et standardanlæg med hurtig levering til et anlæg, der er bygget specielt til dig og dine arbejdsopgaver. Med et standardanlæg får du et anlæg, der er opbygget af velafprøvede moduler og optimeret til de opgaver, vores kunder møder i deres hverdag. Med en specialopbygning sammensætter og tilpasser vores kunder i samarbejde med vores projektledere deres helt eget anlæg. Det sikrer, at anlægget er optimeret til enkelte behov og arbejdsopgaver. Men uanset om vores kunder vælger standard- eller specialopbygning er alle anlæg modulopbyggede og af den samme høje kvalitet, der har kendetegnet Hvidtved Larsen i over 100 år.


Læs mere om vores kombianlæg ved at klikke på ikonerne nedenfor.