Med slamsugere arbejdende overalt i verden – i de største metropoler, i tyndtbefolkede landdistrikter, i arktiske miljøer og i støvede ørkener - har vi igennem mere end 100 år oparbejdet stor forståelse for vores kunders arbejde. Alle anlæg fra Hvidtved Larsen er bygget til at kunne arbejde i et hårdt arbejdsmiljø - og derfor siger vi, at vi producerer slamsugere i verdensklasse. 

Det er vigtigt for os, at vores produkter kan tjene vores kunder effektivt i lang tid. Derfor er hvert eneste komponent på vores anlæg er sandblæst, overfladebehandlet og malet enkeltvis. Det giver anlægget længere levetid, men også væsentlig nemmere vedligeholdelse. Det er også derfor vi bygger vores tanke i 8 mm kedelpladestål. Fordi vi ved, at tanken skal kunne klare aggresive væsker og holde i årevis. Vi bruger udelukkende komponenter og reservedele fra internationalt anerkendte producenter. Det sikrer, at vores kunder - uanset hvor de befinder sig - har nem og hurtig adgang til reservedele. Men det er også derfor, at alle vores modeller er udviklet på baggrund af den indsigt vi i samarbejde med vores kunder har opnået efter mere end 100 år i branchen. Fordi kun på den måde kan vi blive ved med at levere anlæg, der ikke går på kompromis med operatørens arbejdsforhold, de enkelte deles tilgængelighed, lovkrav, fordeling af vægt, kvalitet og effektivitet. 

I dag består vores produktportefølge af grundmodellerne FlexLine®, CityFlex®, SuperFlex® og RECycler®. Her får du muligheden for at vælge alt lige fra en standardbil med hurtig levering til et anlæg, der er bygget specielt til dig og dine arbejdsopgaver. 
 

Læs mere om vores forskellige anlæg ved at klikke på ikonerne nedenfor.