Vision og værdier 

Hos Hvidtved Larsen er vores mission er at udvikle, producere og sælge verdens bedste slamsugere og derved bidrage til et bedre miljø. Med mere end 100 års erfaring og en teknologisk nysgerrighed har vi dviklet et indgående kendskab til branchen og produkterne. Det betyder, vi i dag er blandt eliten inden for producenter af slamsugere - på verdensplan. 
 

Vision

  • Vi vil være verdens mest innovative producent af slamsugere
  • Vi vil være blandt de tre største producenter af slamsugere i Europa
  • Vi vil have tilstrækkelig rentabilitet til en fortsat stærk produkt- og forretningsudvikling 
  • Vi ønsker, at vores professionelle kunder betragter os som markedets bedste leverandør
  • Vi ønsker, at vores medarbejdere ser os som en attraktiv arbejdsplads
  • Vi vil være en ansvarlig virksomhed i forhold til vores omverden
     

Vores værdigrundlag

Troværdighed: Det er altafgørende for Hvidtved Larsen, at vi opbygger langsigtede relationer med vores kunder. Derfor opfatter vi vores kunder som vigtige samarbejdspartnere.

Kundens behov i fokus: Vi vil igennem adfærd og handlinger kontinuerligt tilstræbe fuld kundetilfredshed. Uanset hvem man henvender sig til hos Hvidtved Larsen, møder man engagement og involvering.

Innovation: Det innovative miljø hos Hvidtved Larsen er altafgørende for at bevare vores plads blandt de bedste i den internationale liga. Vores innovative tilgang giver inspiration til kreativitet og sikrer, at vi fastholder og udvikler vores status som en moderne og nyskabende produktionsvirksomhed. 

Kvalitet: Vores kvalitetspolitik er nøje defineret ifølge ISO. Det sikrer, at vores kunder oplever os som en professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner.

Ansvarlighed: Vi tilbyder effektiv og målrettet after-sales service. Vi træner og uddanner vores kunder i såvel brug som vedligeholdelse af deres anlæg. På den måde sikres det ikke alene, at anlæggene betjenes og vedligeholdes korrekt, men også at anlæggene opfylder kravene til effektivitet og levetid.

Mennesker: Hos Hvidtved Larsen behandler vi hinanden med synlighed, respekt og tillid. Vi forventer involvering og engagement og samarbejder i en god ånd. Vi skaber rum for læring og forventer forretningsforståelse samt forandringsvilje i medarbejderstaben. Tilgengæld bliver vores medarbejdere en del af en stor organisation, der brænder for kvalitet. De får gode kolleger, der støtter og sparrer, når man har brug for det - og så bliver man en del af et fagligt fællesskab.