Quality Engineer

Hvidtved Larsen har siden foråret 2016 været en del af Bucher Industries, og vi er derfor i gang med et nyt kapitel i vores over 100 år lange historie. Vi forventer vækst på flere markeder og en styrkelse af vores position som verdens mest innovative producent af slamsugere. Vi har et strategisk fokus på at levere kvalitet til tiden, og her kommer du ind i billedet - sammen med ca. 240 kolleger i Hvidtved Larsen.

Som Quality Engineer er det dit ansvar at sikre kvaliteten lige fra leverancer ind i huset til det færdige produkt leveres til kunden. Du vil få stor indflydelse på, hvordan vores processer omkring kvalitet fremadrettet skal køre og være med til at videreudvikle hele vores set up.

Dine hovedopgaver vil være:

  • At koordinere kvalitetsfremmende tiltag ud fra reklamationer og afvigelser
  • At udarbejde fejlstatistikker og analyser og sikre at de bliver anvendt i hele virksomheden
  • At beslutte og gennemføre den nødvendige indgangs- proces- og slutkontrol
  • Kvalitetsopfølgning og auditering i hele vores produktion
  • At gennemføre leverandøraudits og evalueringer samt deltage ved godkendelse af nye leverandører
  • At medvirke til forbedring af kvalitetsstyringssystemet
  • At sikre, at vi opretholder nuværende ISO-certificeringer og arbejder mod nye certificeringer

Du vil få reference til Produktionsdirektøren og vil indgå i tæt samarbejde med øvrige kolleger i kvalitetsafdelingen. Generelt vil du få en bred kontaktflade både internt og eksternt. Jobbet er placeret i Silkeborg, hvor både vores produktion og hovedkontor ligger.

Vi forventer en engageret indsats i jobbet, men tilbyder til gengæld fleksible arbejdstider og lægger vægt på at der skal være balance mellem arbejds- og privatliv.

Din baggrund
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund f.eks. som ingeniør, teknolog eller lignende og har erfaring med kvalitetsarbejde fra en produktionsvirksomhed. Vi ser gerne, at du har erfaring som intern auditor eller lean auditor, men det er ikke et krav. Du er fortrolig med ISO9001 og har evt. kendskab til lean og six-sigma.

Du har samarbejde i fokus og formår at få medarbejdere på alle niveauer i virksomheden motiveret til at arbejde med kvalitet efter gældende standarder. Du kan formidle budskaber klart og tydeligt og tør godt udfordre eksisterende normer og rutiner. Du er udviklingsorienteret og vil motiveres af at kunne tage Hvidtved Larsen til det næste niveau når det gælder håndteringen af kvalitet.

Det et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Ring og hør mere
Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte produktionsdirektør Hans Christian Ellekilde- Matthiesen på: 61 24 73 42. Send din ansøgning hurtigst muligt ved at trykke på knappen nedenfor. 

 

Send ansøgning