Slamsugere gør en forskel for miljøet

I hele verden spiller vores produkter en central rolle i at sikre miljøet. Fra Australien til Norge og fra USA til Rusland opererer slamsugere fra Silkeborg på opgaver, der strækker sig fra vedligholdelse af hårdt pressede kloakledninger til rensning af floder og vandløb. Netop problemer med blokerede og ødelagte kloakledninger på grund af manglende vedligeholdelse og utilstrækkelig rensning er kendt over hele verden. Men hos Hvidtved Larsen ved vi, at systematisk vedligeholdelse ved hjælp af udstyr af høj kvalitet samt grundig træning af operatører minimerer risikoen for forurenede have og tilstoppede kloakker, der løber over. Det er derfor vi siger, at slamsugere gør en forskel for miljøet. 

RECycler® anlægget er fremtiden
Utilstrækkelige vandressourcer tvinger myndigheder i mange lande til at indføre restriktioner på vandforbrug. Vores RECycler® anlæg er udstyret med et banebrydende filtersystem, der renser spulevandet kontinuerligt. Det betyder, at spulevandet kan genanvendes øjeblikkeligt. Dermed reduceres vandpåfyldning og transport til et minimum.

Selv i lande hvor vandressourcerne ikke er truet, oplever vi stigende interesse for vores RECycler® på grund af den fleksibilitet og omkostningsbesparelse, der ligger i mindre kørsel, mindre beændstofforbrug og mindre CO2 udledning. 

Miljørigtig produktion af slamsugere
Hos Hvidtved Larsen har vi fokus på både mennesker og miljø. Samtidig med at vi fokuserer på vores forretning, tilstræber vi at belaste vores miljø på lavest mulige vis. Som produktionsvirksomhed er vores ansvar for miljøet vigtigt for os. Derfor har vi brug for alt den viden, vi kan få for at sikre os, at vi håndterer vores produktion på forsvarlig vis. Og derfor fokuserer vi altid på at have fyldestgørende information om de enkelte komponenter, så vores kunder kan vide sig sikre på, at slamsugere gør en forskel for miljøet - både i sin funktion og som produkt.  

I dagligdagen er vi på forkant med de lovgivningskrav, der stilles til os som produktionsvirksomhed. Det sikrer, at vores anlæg er blandt de mest miljøvenlige på markedet, og at vi som virksomhed har et et højt niveau af miljø, sikkerhed og trivsel blandt medarbejdere.